Ashoka Chana Pulao, heerlijk medium pittige bereiding met Indiase basmatirijst, kikkererwten en aromatische kruiden.
Ingredienten:
Water, Basmatirijst, Kikkererwten, Aardappelen, Uien, Tomaat, Zonnebloemolie, Tomatenpuree, Zout, Knoflook, Gember, Groene peper, Korianderblaadjes, Muntblaadjes, Rode chilipoeder, Specerijen (korrianderpoeder, Zwarte peper, Anijszaad, Kaneel, Nootmuskaat, Sesamzaad, Zwarte Kardemom, Groene Kardemom, Kruidnagel, Laurierblaadjes, Steranijs, Karwijzaad, Ajuwazaden, Foelie, Steenbloem), Komijn, Kurkumapoeder, Kurkuma-oleohars.
Voedingsinformatie per 100 g
Energie: 668,8 Kj / 160,0 Kcal
Vetten: 4,2 g
waarvan verzadigd 0,5 g
Koolhydraten: 26,4 g
Waarvan suikers: <0,0 g
Eiwit: 4,0 g
Zout: 1,1 g
Voedingsinformatie per 100 g
Energie: 406,5 Kj / 97,1 Kcal
Vet: 5..2g
waarvan verzadigde 0,9 g
Koolhydraten: 10,7 g
Waarvan suiker: <0,5 g
Eiwit: 1,6 g
Zout: 1,5 g
Bereidingswijze:
Kokendwater: Neem een ​​ongeopende foliezak en dompel 3-5 minuten onder in kokend water. Haal uit het water en doe de inhoud in een bord en serveer.
Magnetron: Om in de magnetron te koken, leeg de inhoud van de verpakking in de ovenkom en verwarm het 1-2 minuten. Roer en serveer.