Geen Indiaas feest is compleet zonder een scala aan smaakvolle bijgerechten, en deze saag aloo maaltijd is er zeker één die je keer op keer erbij wilt eten. Bovendien is dit snelle Indiase bijgerecht veganistisch, zuivel- en glutenvrij, dus iedereen kan meedoen.
Saag aloo is een eenvoudige maar heerlijke curry gemaakt met zachte aardappelen in spinaziesaus en gekruid met diverse kruiden . Verwarm deze kant-en-klare Saag Aloo maaltijd 2-3 minuten en serveer warm met basmatirijst of naan en vergezeld van vegan raita en augurk.
Ingrediënten:
Aardappelen (28%), tomaten, ui, spinazie (24%), water, zonnebloemolie, kokosmelk, verse knoflook, verse gember, zout, gember, groene chilipasta, Bengaalse grammeel, korianderpoeder, komijnpoeder, komijnzaad Kruiden (steranijs, zwarte kardemom, zwarte peper, karwij, cassia, chili, kruidnagel, korianderpoeder, komijn, gemberpoeder, venkelzaad, gedroogde fenegriekbladeren, mosterd, suiker, kurkumapoeder.
Voedingsinformatie per 100 g
Energie: 406,5 Kj / 97,1 Kcal
Vet: 5..2g
waarvan verzadigde 0,9 g
Koolhydraten: 10,7 g
Waarvan suiker: <0,5 g
Eiwit: 1,6 g
Zout: 1,5 g
Bereidingswijze:
Kokendwater: Neem een ​​ongeopende foliezak en dompel 3-5 minuten onder in kokend water. Haal uit het water en doe de inhoud in een bord en serveer.
Magnetron: Om in de magnetron te koken, leeg de inhoud van de verpakking in de ovenkom en verwarm het 1-2 minuten. Roer en serveer.