Verse spinaziepuree gekookt met aardappelen, met gestoomde rijst.
Ingrediënten:
Aardappelen (28%), spinazie (24%), uien, tomaten, water, zonnebloemolie, kokosmelk, zout, knoflook, gember, groene chilipasta, Bengaalse kikkererwtenmeel, korianderpoeder, komijnpoeder, komijnzaad, specerijen [steranijszaad, zwarte kardemom, zwarte peper, karwijzaad, kassie, chili, kruidnagel, korianderpoeder, komijn, gemberpoeder, venkelzaad], gedroogde fenegriekbladeren, mosterd, suiker, kurkumapoeder.
Gestoomde rijst (40%) [water, basmatirijst, zonnebloemolie, zout]
Voedingswaarden per 100 g:
Energie: 546 kcal (131 kJ)
Vet: 4,0 gram
Verzadigd vet: 0,6 gram
Koolhydraten: 20 gram
Suikers: 0,8 gram
Eiwit: 2,7 gram
Zout: 0,63 gram
Bereidingsinstructies:
Kookplaat:
Bereidingsinstructies: Instructies: Leeg de inhoud van het zakje in een pan en verwarm zachtjes tot het heet is. Niet laten koken, dit beïnvloedt de delicate smaken. Roer en serveer. U kunt het verzegelde zakje ook 3-5 minuten in kokend water onderdompelen. Openen en serveren.
Allergie-informatie:
Kan granen bevatten die gluten, melk, noten, pinda's, mosterd, sesam en soja bevatten.
Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.