Diepvriesproduct! Wij adviseren een vrieszak/tas plus koelelementen mee te bestellen! Category. Non-Food
Licht gekruide vegetarische worstjes gemaakt met gerehydrateerd getextureerd soja-eiwit.
Ingrediënten:
Rehydrated textured soya protein (70%), water, rapeseed oil, soya protein concentrate, seasoning (sulphites) (dextrose, salt, flavouring, onion powder, yeast extract, colour (red iron oxide)), fortified wheat flour (wheat flour, calcium carbonate, iron, niacin, thiamin), stabiliser (methyl cellulose), tomato puree, salt, raising agent (ammonium carbonates).
Bereidingswijze zijn per 2 worst.
Voor het beste resultaat altijd bevroren bakken,grillen, koken. Verschilt per kooktoestell variëren; tijden worden gebruikt slechts als een richtlijn, gelieve dienovereenkomstig aanpassen. Zorg ervoor dat de worstjes gloeiend heet en gaar zijn voor het opdienen. Verwijder de buitenste verpakking. Grill voor het beste resultaat.
GRILL - bevroren
Verwarm de grill en rooster aan een matig vuur. Plaats de worstjes op het rooster en grill 10-12 minuten, draai af en toe
Oven fornuis - bevroren
Verwarm de oven voor op 180 ° C / Fan 160 ° C / gasstand 6. Plaats worstjes op een voorverwarmde bakplaat en bak in het midden van de oven in 10-12 minuten, draai af en toe.
Voor een winter warmer, voeg uien, knoflook, zout, peper en tijm met een beetje olijfolie op een koekenpan, koken tot ze zacht zijn, voeg een blikje gehakte tomaten en gebakken bonen en breng aan de kook. Snijd je al gegrilde vegetarische worstjes en toe te voegen aan de pan, controleer kruiden en serveer dan romige puree aardappel.
Allergie informatie:
Bevat:
soja, tarwe en zwaveldioxide / Sulfiet
Kan sporen van zaden en / of noten bevatten
Voedingswaarde: typische waarde (gegrild volgens de instructies) per 100g:
....energy kJ..................... 640 kJ
....energy kCal................. 153 kCal
....protein.......................... 18.60g
....carbohydrates............ 2.30g
........of which sugars..... 0.70g
....fat................................... 6.20g
........of which saturates. 0.90g
....fibre............................... 6.60g
....sodium.......................... 0.573g
....salt................................. 1.4325g