Kun je een hoog eiwitgehalte, een smeuïge caketextuur en een handig reepformaat combineren? Een fluitje van een cent! En de Organic Veganz Protein Cake Bar Lemon combineert nog meer: een ongelooflijk lekkere smaak van verfrissende citroenen, duurzaamheid en een veganistisch recept zonder geraffineerde suiker of palmolie.
Ingrediënten:
Geroosterde cashewnotenboter*, kokossiroop*, erwteneiwit* (18%), glutenvrije havervlokken* (15%), zonnebloemolie*, cacaoboter*, bietenpoeder*, dadelstroop*, kokosbloesemsuiker*, inuline*, ahornsiroop*, gevriesdroogd citroensmoothiepoeder* (0,3%), sheaboter*, zeezout*, aroma's, citroenolie* (0,1%), gevriesdroogd frambozenpoeder* (0,01%). *Afkomstig uit gecontroleerde biologische landbouw. Kan sporen van andere noten en sesam bevatten.
Gemiddelde voedingswaarden per: 100g
Calorische waarde: 433 kcal 1804 kJ
Vet: 21,0G
- hiervan: verzadigde vetzuren: 4,4G
Koolhydraten: 37,0G
- waarvan suiker: 23,0G
Vezel: 4,2G
eiwit: 22,0G
Zout: 0,28G