Bhindi Masala is een verrukkelijke Noord-Indiase specialiteit, immens populair over het hele subcontinent. Het wordt gekookt met uien, tomaten, groene pepers en kruiden. Dit gerecht wordt bij voorkeur warm geserveerd, samen met naanbrood.
Gemaakt in zonnebloemolie
Ingrediënten:
Okra (43%), water, ui, zonnebloemolie, tomatenpuree, knoflook, meloenzaad, gember, zout, korianderpoeder, komijnpoeder, rode chilipoeder, suiker, kurkumapoeder, groene chili, gedroogde fenegriekbladeren, gedroogd mangopoeder .
Voedingswaarden
Typische waarden per: 100g
Energie: 440,0Kj/105,1 Kcal
Vet: 7,5 g
Waarvan verzadigd: 0,7 g
Koolhydraten: 7,6 g
Waarvan Suiker: 0,4 g
Eiwit: 1,5 g
Zout: 0,9 g
Allergie advies:
Verwerkt in een faciliteit die ook noten, pinda's, soja, mosterd en sesam verwerkt.
Kook instructies:
Fornuis: neem een ​​ongeopend foliezakje en dompel het 3-5 minuten onder in kokend water. Verwijder het zakje, knip en serveer.
Magnetron Oven Leeg de inhoud van de verpakking in de ovenschaal en verwarm deze 1-2 minuten. Roer en serveer.
100% Vegetarisch
Geen conserveringsmiddelen
Glutenvrij
Veganistisch