Ashoka Ready Meal Achari Aloo is een Punjabi-aardappelgerecht gemaakt met beitskruiden. De licht pittige en pittige smaken maken dit gerecht heel bijzonder en in alle Aloo (aardappel) recepten is dit een absolute favoriet. Je kunt het combineren met naan brood voor een stevige maaltijd.
Ingrediënten:
Aardappelen (37%), water, komijn, ui, zonnebloemolie, anijszaad, zwarte kardemom, zwarte peper, zout, koriander, gemberpoeder, venkel, rode chili, mango, granaatappelpitjes, knoflook, kurkuma, asafoetida (tarwe), mosterd , kurkumapoeder, specerijen.
Voedingswaarden per 100g
Energie: 371Kj/ 88 Kcal
Vet: 3,6 g
Waarvan verzadigd: 0,4g
Koolhydraten: 13g
Waarvan suiker: 0,5 g
Eiwit: 1,1 g
Zout: 1,3 g
Allergieadvies:
Verwerkt in een fabriek waar ook noten, pinda's, soja, mosterd en sesam worden verwerkt.
Kook instructies:
Gasbrander Neem een ongeopende foliezak en dompel deze 3-5 minuten onder in kokend water. Verwijder het zakje, knip en serveer. Magnetron Leeg de inhoud van het pakje in de ovenschaal en verwarm deze 1-2 minuten. Roer en serveer.
100% Vegetarisch
Geen conserveringsmiddelen
Glutenvrij
Veganistisch
Gemaakt in zonnebloemolie