Een Noord-Indiase keuken met aardappelen, doperwtjes, in een medium hete saus.
Ingrediënten:
Groene erwten, aardappel, tomaat, ui, water, katoenzaadolie, gember, knoflook, rode chilipoeder, cocos room, zout, korianderpoeder, komijn, kurkumapoeder, zwarte peperpoeder, kaneel, kardemomkruidnagel.
Voedingswaarde-informatie:
Per 100 g
Energie: (kcal)117 kcal
Energie: 490 kj (117 kcal)
Vet: 6,8 g
Verzadigd vet: 2 g
Koolhydraten: 11,4 g
Suikers: 0 g
Eiwitten: 2,5 g
Zout: 0,3 g
Natrium: 0,12 g
Fruit, groenten, noten en koolzaad-, walnoten- en olijfolie 39 %
Voedingsscore – Frankrijk: 2g
Nutri-Score: B